Geweldig nieuws! Fase 2 gaat in verkoop.

De verkoop van fase 1 Haagstede gaat voorspoedig en daarom is het de hoogste tijd om ook met fase 2 in verkoop te gaan. Schrijf alvast donderdag 23 november in je agenda. Op die dag gaat fase 2 namelijk in verkoop, zowel online als tijdens het verkoopevenement in het Carlton Hotel in Utrecht. Graag tot dan!

Geweldig nieuws! Fase 2 gaat in verkoop.
23 NOVEMBER, START VERKOOP

Op donderdag 23 november aanstaande gaat fase 2 van Haagstede in verkoop. Vanaf 12.00 uur staan alle woningen inclusief plattegronden, impressies en prijzen op de website (woneninhaagstede.nl) en kun je je via je persoonlijke account inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur. Je hebt de keuze uit 53 ruime rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Modern, duurzaam, energiezuinig en lekker royaal voor jou en je gezin.


Impresssies Fase 2
 

VERKOOPEVENEMENT IN HET CARLTON

We kunnen ons voorstellen dat je graag zoveel mogelijk wil weten voordat je besluit te gaan kopen in Haagstede. Heb je vragen, of wil je uitgebreid kennismaken met het plan, de woningen en het verkoopteam? Kom dan naar het speciale verkoopevenement op 23 november van 18.30-20.00 uur in het Carlton President Hotel in Utrecht. Ook zijn de hypotheekexperts van GeldXpert aanwezig. Aanmelden is niet nodig.

  • Datum: Donderdag 23 november 2023
  • Tijd: 18.30 - 20.00 uur

Omdat 23 november een zeer drukke avond is, kan het Carlton parkeerterrein snel vol kan raken. Naast het hotel ligt een carpoolplaats waar je de auto kan parkeren.

EEN TIPJE VAN DE SLUIER

In fase 2 van Haagstede heb je de keuze uit 53 royale en energiezuinige gezinswoningen; zowel rij- en hoekwoningen als tweekappers. De rij- en hoekwoningen hebben een vanafprijs van €470.000,- V.O.N. De twee-onder-een-kapwoningen hebben een vanafprijs van €735.000,- V.O.N. 

Graag tot ziens op donderdag 23 november aanstaande!

De inschrijfperiode voor Fase 2 is gesloten!

Je kunt je nog wel als reservekandidaat inschrijven via je persoonlijke account. 

Schrijf je in als reservekandidaat

Laatste nieuws

23-11-2023

Het is zover... vanaf nu zijn de 53 grondgebonden woningen van fase 2 in verkoop en kun je je...

18-10-2023

Tractoren, kiepwagens, bouwketen en een drukte van belang. De voorbereidingen van het project zijn...

14-07-2023

De verkoop van fase 1 van Haagstede was een groot succes. De inschrijfperiode is gesloten en de...