Inschrijfperiode fase 1 gesloten

De verkoop van fase 1 van Haagstede was een groot succes. De inschrijfperiode is gesloten en de eerste verkoopgesprekken zijn inmiddels gestart. De belangstelling overtrof zelfs onze verwachtingen en we kijken uit naar de start verkoop van fase 2.

Inschrijfperiode fase 1 gesloten
Haagstede schakelt even terug en dan… weer door!

Heerlijk, de zomervakantie staat voor de deur. Na alle drukte van de afgelopen maanden schakelen we ook in Haagstede even een versnelling terug. Maar niet voor lang. Want na het succes van fase 1 staat de verkoop van fase 2 al heel snel op de planning. 

Schrijf je in als reservekandidaat

Behoor je niet tot de gelukkigen die een woning in fase 1 toegewezen hebben gekregen? Geen probleem. Je kunt je nog steeds als reservekandidaat inschrijven via je persoonlijke account. Mocht de optie op jouw favoriete woning in fase 1 toch niet verzilverd worden, dan kan het maar zo dat je alsnog uitgenodigd wordt voor een verkoopgesprek. Doen dus!

Fase 2 komt eraan

De voorbereidingen voor fase 2 zijn inmiddels in volle gang. Wanneer deze woningen officieel in verkoop gaan word je als eerste op de hoogte gebracht. Houd je mailbox en de website dus in de gaten!

Fijne vakantie!

Wordt het kust, Côte of Costa? Of blijf je lekker thuis tijdens de vakantie? Wat je plannen ook zijn, we zijn blij dat je Haagstede volgt en geïnteresseerd bent in alle plannen. We wensen je een lekker warme en gezellige zomer toe!

De inschrijfperiode voor Fase 2 is gesloten!

Je kunt je nog wel als reservekandidaat inschrijven via je persoonlijke account. 

Schrijf je in als reservekandidaat

Laatste nieuws

23-11-2023

Het is zover... vanaf nu zijn de 53 grondgebonden woningen van fase 2 in verkoop en kun je je...

08-11-2023

De verkoop van fase 1 Haagstede gaat voorspoedig en daarom is het de hoogste tijd om ook met fase 2...

18-10-2023

Tractoren, kiepwagens, bouwketen en een drukte van belang. De voorbereidingen van het project zijn...