Haagstede gaat binnenkort in verkoop!

Het is zover, de eerste fase van Haagstede gaat officieel in verkoop op donderdag 15 juni aanstaande. Je hebt de keuze uit 38 rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers en driekappers en 48 sociale koopappartementen. De start verkoop op 15 juni vindt zowel online plaats als tijdens een sfeervol evenement in het Carlton President Hotel in Utrecht. Wat je allemaal kunt verwachten nu de start verkoopdatum steeds dichterbij komt? Je leest er alles over in dit nieuwsbericht.
 

Haagstede gaat binnenkort in verkoop!

15 juni, start verkoop

Op donderdag 15 juni aanstaande gaat de eerste fase van Haagstede in verkoop. Je kunt je via je persoonlijke account inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur, waarbij je de keuze hebt uit 38 grondgebonden woningen en 48 sociale koopappartementen.

Verkoopevenement in het Carlton

Wonen in Haagstede wordt geweldig. En dat laten we je graag ervaren op donderdag 15 juni aanstaande tussen 18.30 en 20.00 uur. Op die avond ben je van harte welkom in het Carlton President Hotel in Utrecht voor een kennismaking met het plan, de woningen en het verkoopteam. Ook geven de hypotheekexperts van GeldXpert je graag financieel advies over de aankoop van een nieuwbouwwoning in Haagstede. Aanmelden is niet nodig. Kan je er niet bij zijn? Maak dan een persoonlijke afspraak met de makelaar.

Datum: Donderdag 15 juni 2023
Tijd: 18.30 – 20.00 uur
Locatie: Carlton President Hotel, Floraweg 25 in Utrecht (A2 - Afslag 6)

 

Aanbod fase 1 online

Voordat je je officieel inschrijft vanaf 15 juni voor een woning of appartement in Haagstede, wil je natuurlijk wel kunnen vergelijken. Dat kan. Vanaf vandaag staat namelijk het volledige aanbod van fase 1 online. Heb je jouw ideale woning(en) gevonden? Klik dan nu al op het hartje. Jouw voorkeuren worden dan opgeslagen. Wil je vanaf 15 juni nog een wijziging in je voorkeuren doorgeven? Geen probleem. Je doet het eenvoudig via je online account.

Vanaf 15 juni zijn ook de verkoopdocumenten online te downloaden.

Hypotheekadvies van GeldXpert

Ben je op zoek naar een hypotheek die past bij wie je bent en hoe jij graag wilt wonen? Maak dan kennis met de financieel adviseurs van GeldXpert in Maarssen. Die zijn nauw betrokken bij Haagstede en denken met je mee. Tijdens het verkoopevenement op 15 juni zijn de adviseurs van GeldXpert aanwezig en beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ook een afspraak maken voor een kosteloos adviesgesprek. Bel daarvoor 030 – 600 82 33 of stuur een mailtje naar klanten@geldxpert.nl. Uiteraard staat het je ook vrij om bij een andere partij hypotheekadvies in te winnen.

Toewijzing sociale koopappartementen

Haagstede wordt een wijk voor iedereen die op zoek is naar een moderne, duurzame én betaalbare woning. Ook als je starter of doorstromer bent met een wat kleinere beurs. De 48 appartementen worden namelijk eenmalig aangeboden als sociale koop waarop een specifiek toewijzingsbeleid van toepassing is. Op korte termijn kan je op de website over dit toewijzingsbeleid meer lezen en of jij dus ook in aanmerking komt voor één van de appartementen.

Starterslening gemeente Stichtse Vecht

De sociale koopappartementen voldoen qua prijs aan de criteria voor een starterslening bij de gemeente Stichtse Vecht. De starterslening bedraagt maximaal € 30.000 en kan aangevraagd worden via info@stichtsevecht.nl. Als de gemeente je aanvraag goedkeurt, krijg je een toekenningsbrief en daarmee kan je bij het SVN (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten) een aanvullende hypotheek aanvragen. De gemeente beoordeelt of je aan de criteria voor de starterslening voldoet, het SVN bepaalt of je voor een aanvullende hypotheek in aanmerking komt. Startersleningen worden verstrekt op volgorde van binnenkomst. Er is een maximum van te verstrekken startersleningen. Voor nadere informatie over de startersleningen kan je contact opnemen met de gemeente Stichtse Vecht.


We zien je graag donderdag 15 juni aanstaande!

De inschrijfperiode voor Fase 2 is gesloten!

Je kunt je nog wel als reservekandidaat inschrijven via je persoonlijke account. 

Schrijf je in als reservekandidaat

Laatste nieuws

23-11-2023

Het is zover... vanaf nu zijn de 53 grondgebonden woningen van fase 2 in verkoop en kun je je...

08-11-2023

De verkoop van fase 1 Haagstede gaat voorspoedig en daarom is het de hoogste tijd om ook met fase 2...

18-10-2023

Tractoren, kiepwagens, bouwketen en een drukte van belang. De voorbereidingen van het project zijn...