Haagstede komt eraan!

Het mooiste tuindorp van Maarssenbroek. Als het goed is heb je de website bekeken en nu ben je natuurlijk benieuwd hoe we verder gaan. Daarover vertellen we je graag meer in dit nieuwsbericht. Zo kunnen we alvast verklappen dat de start verkoop niet lang meer op zich laat wachten. Maar eerst neemt stedenbouwkundige Hugo Liedenbaum je even mee terug naar hoe het allemaal begon. En wat je straks mag verwachten van jouw nieuwe thuis in Haagstede!

Haagstede komt eraan
Een mooi plan, een mooie plek

Al in 2011 werd Hugo Liedenbaum van Weusten Liedenbaum Architecten uit Arnhem gevraagd mee te denken over de stedenbouwkundige opzet van Haagstede. Het bureau ontwikkelde een plan dat in grote lijnen nog steeds overeind staat: een wijk met een eigen gezicht, groen en gezellig, met een divers woningaanbod en een fraaie jaren 30 architectuur. Lees hier het hele interview met Hugo Liedenbaum.

Een heerlijke woonomgeving

In Haagstede woon je straks overal lekker dichtbij. Om de hoek doe je je boodschappen in het BISON Shopping Center en in Maarssen-dorp vind je tal van winkels, het winkelcentrum Harmonieplein en de Kaatsbaan, restaurantjes, voorzieningen en recreatiemogelijkheden. Ook sportverenigingen vind je allemaal op loop- en fietsafstand en natuurlijk zijn er verschillende basisscholen, kinderopvang en middelbare scholen. Ben je een watersporter? Dan kom je zeker aan je trekken op de Maarsseveense Plassen, de Vecht en de Loosdrechtse Plassen. En wil je verder weg? Met de auto of het OV zit je zo in Utrecht of Amsterdam.

Duurzaam en energiezuinig wonen

Jouw nieuwe thuis in Haagstede is nu al helemaal klaar voor een duurzame en energiezuinige toekomst. Zo wordt je woning gasloos opgeleverd met een warmtepomp. Zonnepanelen zorgen voor elektriciteit en dankzij goede isolatie, duurzame bouwmaterialen en vloerverwarming kun je in elk seizoen genieten van een heerlijk binnenklimaat. En omdat jouw woning minder energie verbruikt krijg je bij veel hypotheekverstrekkers extra leencapaciteit op je hypotheek en een rentekorting. Ook op de lange termijn is jouw Haagstede-woning dus een slimme investering.

Start verkoop aanstaande

Haagstede komt eraan. Nu alle plannen zo goed als rond zijn kunnen we naar verwachting nog vóór de zomer in verkoop. En daarna? Kijk regelmatig op de website voor de meest actuele planning.

Start verkoop
Naar verwachting Q2 2023
 
Bouwrijp maken gereed
Naar verwachting Q3 2023
 
Start bouw
Naar verwachting Q4 2023
 
Oplevering eerste woning 
Naar verwachting Q4 2024 / Q1 2025

De inschrijfperiode voor Fase 2 is gesloten!

Je kunt je nog wel als reservekandidaat inschrijven via je persoonlijke account. 

Schrijf je in als reservekandidaat

Laatste nieuws

23-11-2023

Het is zover... vanaf nu zijn de 53 grondgebonden woningen van fase 2 in verkoop en kun je je...

08-11-2023

De verkoop van fase 1 Haagstede gaat voorspoedig en daarom is het de hoogste tijd om ook met fase 2...

18-10-2023

Tractoren, kiepwagens, bouwketen en een drukte van belang. De voorbereidingen van het project zijn...